@2016-2018 Joka Photography

STUDIO

noin 1 h kuvaus

20x30 valokuvavedos

2 kpl 10x 15 valokuvavedos

200 euroa

MILJÖÖ

noin 1 h kuvaus

20x30 valokuvavedos

2 kpl 10x 15 valokuvavedos

285 euroa

YLEISTÄ

KUVAUKSEN SISÄLTÖ

Kokonaiskuvausaika on ilmoitettu kuvauksen tiedoissa. Kuvauksesta toimitetaan kolme kuvaa vedoksina. Asiakas valitsee kolme mieleistä kuvaa salasanallisesta nettialbumista. Valmiit kuvat on mahdollista saada tiedostoina lisämaksusta. Kuvauksen lisäkuvat (enemmän kuin 3 kpl) veloitetaan erikseen.

KUVAUKSEN VARAAMINEN

Mikäli en vastaa puhelimeen laita minulle sähköposti tai tekstiviesti, niin olen sinuun yhteydessä kun vapaudun.

KUVAUKSEN MAKSU

Kuvaus maksetaan kuvausken yhteydessä käteisellä tai kortilla. 

KUVIEN VALINTA JA TOIMITUS

Asiakas pääsee valitsemaan mieluisat kuvat sähköisestä salasanallisesta verkkoalbumista. Verkkoalbumin linkki ja salasana lähetetään asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Valmiit kuvat toimitetaan vedoksina eli printteinä tai kuvatiedostoina, riippuen kuvauksesta. Kuvatiedostot luovutetaan erillisen hinnaston mukaisesti, mikäli kyseiseen kuvaukseen ei kuulu kuvatiedostojen toimitus . Kuvavedokset voi noutaa studiolta tai ne postitetaan.

KUVIEN JULKAISUOIKEUDET

Asiakkaalla on oikeus julkaista ja käyttää kuvia vapaasti haluamissaan palveluissa pois lukien kaupallinen käyttö. Valokuvaajalla on oikeus julkaista ottamiaan kuvia oman toiminnan edistämiseksi. Mikäli asiakas kieltää kuvien julkaisun esimerkiksi valokuvaajan verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa tai printtimainonnassa, tulee siitä erikseen mainita.