top of page
  • Writer's pictureJonna Kaasalainen

Ensimmäisen blogin ensimmäinen postaus


Antakaa Armoa.

Blogin kirjoittamisen aloittaminen on ollut jo useamman vuoden työn alla. Täytyi löytää sopiva alusta, ja yhteensopivuus nettisivuilleni. En ole vielä varma pelittääkö tämäkään, mutta yritetään ainakin.

Olen Jonna. Asun Kuopiossa vanhassa puukerrostalossa idyllisen omakotitaloalueen keskellä, aivan kivenheiton päässä Kuopion kuuluisalta torilta. Asun kolmiossa avopuolisoni Ismon kanssa. Harrastuksestani DIY sisustamisesta voitte lukea lisää Kuopion Kaupunkilehdestä sivuilta 12-13

tässä linkki: https://issuu.com/kuopionkaupunkilehti/docs/klnettiin_20160909

Tässä blogissa aion julkaista jotakin harrastuksistani eli tuunaamisesta, sisustamisesta, ehkä kokkailusta ja leipomisesta ja myöskin erilaisita valokuvaus projekteista sekä kokeiluista. Toivon kovasti, että tämä bloggaaminen vie minut ja sinutkin mennessään!

Mainitsen aina, jos jokin kuva ei ole itseni ottama ja nyt täytyy aloittaa niin että Canon Gif on blogialustan arkistoista.

#firstblog #firstpost #diy #sisustus #valokuvaus #jokaphotography

97 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page