top of page
  • Writer's pictureJonna Kaasalainen

Kerro kuvalla, keneltä asiakkaat ostaa


Henkilökuvaus Koulutettu hieroja Mira Kahelinille.

Mira ilmoitti tarvitsevansa henkilökuvat ja hierontakuvia nettisivuille, joten rupesimme tuumasta toimeen. Mira kertoi rakastavansa syksyä, joten kuvauksen aika sovittiin sopivasti syksylle, Ajatuksena minulla oli, että Mira tarvitsee myös neutraaleja kuvia, sillä kevään tullen syksyiset ruskakuvat eivät tunnu enää niin kivoilta, joten kuvia voi käyttää haluamanaan ajankohtana.

Otimme myös lähikuvia, joita voi käyttää erilaisissa markkinointimateriaaleissa kuten käyntikorteissa, flyereissa, lehtimainoksissa, missä vain tarvitaan kuvituskuvaa. Huomattavasti mukavampaa ja erottuvaa on käyttää omia kuvia, kuin kuvapankkikuvia.

Alla kuvauksen vaaleat ja neutraalit kuvat. Uskoisitteko, että kuvat on kuvattu ulkona ja lämpötila on ollut noin +5-10 astetta. Miralla ei hymy hyytynyt ja mallikin säilyi ilman paleltumia, kun tauoilla toppatakki päälle ja hanskat käteen. Miran palaute kuvista oli mukavaa luettavaa "Kiitos Jonna tosi paljon! Oon saanu hirveesti kehuja että kuvat on tosi onnistuneita, ja olen itsekkin sitä mieltä."

Miraa voit seurata Facebookissa ja hieronnan ajanvaraukseen pääset tästä >

Miksi sinulla pitää olla nettisivuilla hyvät kuvat ?

1. Asiakkaat tietävät keneltä he palveluita tai tuotteita ovat ostamassa.

Eli palveluita tai tuotteita ostetaan ihmiseltä ihmiselle, vaikka kyseessä olisi b-to-b, ostopäätöksen tekee aina ihminen. Siksi on erityisen tärkeää kertoa kenen kanssa asioidaan.

2. Kasvosi jäävät mieleen, sinut tunnistetaan ja muistetaan.

Lisää kuvasi myös käyntikorttiisi.

3. Älä säästä väärässä paikassa

Älä tee sitä virhettä, että "säästäisit" kuvissa ottamalla ne itse esimerkiksi yrityksen valkoista käytävän seinää vasten kännykän salamalla valaisten. Mikäli kokeilet ottaa kuvat itsestäsi, niin ennen kuin julkaiset ne yrityksesi nettisivuilla, kysy vielä rehelliseltä ystävältäsi, ostaisiko hän sinulta kuvasi perusteella, onko kuva siis eduksesi? Jos ei ostaisi, varaa aikasi kuvaukseen minulta puh. 0445193965

Tarkkasilmäiset ehkä huomaavatkin, että vaalean kuvauksen lokaatio on Kuopion Kaupungin teatterin takapihalla amfiteatterilla. Paikka on todella suosittu kuvaajien keskuudessa ja kuvatessamme tuli toinenkin porukka kuvaamaan teatterille. Tämä paikka soveltuu niin hääkuvauksiin, promokuvauksiin ja potretteihin. Vain mielikuvitus on rajana, missä voidaan sinun yrityksen kuvat kuvata.

#henkilökuvaus #yrityskuvaus #hieroja #henkilöstökuvaus #valokuvaus #potretti #käyntikortti #kuvaonkäyntikortti #BtoB #kuvakertoo

67 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page