Valokuvaaja Jonna Kaasalainen

info@jokaphoto.fi

p. 0445193965

marraskuu_1005_.jpg
OTA YHTEYTTÄ

Kiitos viestistä!

H O M E   S T U D I O

-ajanvarauksella-

Petosenkatu 25, 70780 Kuopio

Studiotila sijaitsee Kuopiossa Jynkässä Kallaveden kirkon ja Jynlänlahden yläkoulun tuntumassa. Asiakkaani otan vastaan ajanvarauksella kotoisassa studiotilassa kodin yhteydessä. Kotonamme asuu kaksi pientä koiraa, jotka eivät ole paikalla kuvauksien aikana. Tämä tiedoksi allergikoille,

BEHIND JOKA PHOTO

Vauvavalokuvaus Vauvavalokuvaaja

Olen kuva-artesaani, ylioppilas, merkonomi, reservin vänrikki, visualisti, vaimo, oieni kulinaristi, kotoilija, tuunailija, intohimoinen sisustaja, minimalisti, realisti, laktoosi-intolerantikko, sisko, pienen pojan äiti ja valokuvaaja. Olen Jonna Kaasalainen.

 

Olen valokuvannut 2012 lähtien. Monenlaista projektia ja kuvausta on sattunut tielleni ja oma tyylinikin rakentunut kaikkien töiden ja vuosien myötä sellaiseksi mitä näet sivuillani.

Vauvakuvaus on lähellä sydäntäni, koska siinä on kyse niin ohitse kiitävästä hetkestä ja sen taltioimisesta. 

Häiden kuvaamisessa parhainta on vangita tunnelma. Ihmisten tunteiden ja reaktioiden tallentaminen kuvin, Kyseessä on ohikiitävä kaunis päivä, jäljelle jää kuvat, sormukset..ja tietenkin rakkaus.

Tyylini kiteytyy seuraaviin

Less is more

Rikkautta rajauksilla

Täyttä tunnetta

Minulle sydämen asiaksi on tullut se, että kuvat eivät jää vain digitaalisiksi tiedostoiksi. Kuvat ansaitsevat tulla nähdyksi ja säilyviksi, siksi haluan asiakkailleni tarjota koko prosessin sisältävät palvelut. Että kuvat päätyvät seinälle, albumeihin ja lipastojen päälle.

-Jonna